zondag 24 augustus 2008

Pas op de Belgen komen!

Eerst begon Geert Wilders erover en toen konden we het allemaal nog af doen als een grap en een roep om aandacht. Daar is Geert tenslotte heel goed in. Maar nu staan de Belgen zelf te schreeuwen dat ze bij ons willen komen. Op een politieke bijeenkomst heeft Vanslambrouck het parlement van de Vlaamse deelstaat gevraagd de onafhankelijkheid van Vlaanderen uit te roepen. Een onafhankelijk Vlaanderen zou dan nauw moeten samenwerken met Nederland.

Van mij mag Vlaanderen onafhankelijk worden, maar ik ben ervoor dat we dan gelijk een muur bouwen om te voorkomen dat er nog een Vlaming het land binnenkomt. Politiek vluchtelingen zijn natuurlijk wel welkom, maar dat zootje extreem-rechts tuig als Vanslambrouck en De Winter, daarmee kunnen en willen wij niet samenwerken. Misschien kunnen we een paar vluchtelingen met een helder verstand inruilen voor Geert Wilders en Rita Verdonk?

In de 16e eeuw kwamen er ook paar Vlamingen naar ons toe, omdat het regiem hen daar wat al te gevaarlijk en extreem werd. Daar hebben wij de Gouden Eeuw aan te danken. Dus als de Vlamingen dat willen herhalen. Graag, wij staan voor alles open.

Geen opmerkingen: